0
  • Snelle levering

    Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

  • Niet goed? Geld terug!

    Altijd de zekerheid op je geld terug.

    Retourformulier
    Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
    Klik hier voor meer informatie

  • Veilig betalen

    Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

    betaalmogelijkheden
  • Winkel informatie

    Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

    Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?    Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

BIC Multi Leash 9ft

BIC Multi Leash 9ft

€ 35,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:

BIC Multi Leash 9ft

Naam BIC Multi Leash 9ft
Maat N/B
merken BIC
Modeljaar N/B
import_supplier N/B