0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Ace 2017 - Blue

Cabrinha Ace 2017

 • Sterk, lichtgewicht en responsieve Volcanic Basalt constructie
 • Perfecte flex voor smooth riders
 • Dynmische pop en low spin weight
 • Vroeg planeren en lang door te varen dankzij de uitstekende grip
 • Maximale upwind drive
 • Soepele en voorspelbare landingen
 • Inclusief 40mm vinnen & mounting hardware

Normale prijs: € 669,00

Special Price € 468,00

Beschikbaarheid:Niet in voorraad

The dream machine: een Performance freestyle board met eindeloos veel mogelijkheden. Presteer beter dan ooit met de verbeterde Cabrinha Ace 2017. Hoge sprongen, dikke loops, dit Cabrinha kiteboard kan het allemaal. Ook veel freeriders vinden de Cabrinha Ace een heerlijk kiteboard, dit komt door het feit dat je met dit kiteboard gemakkelijk snelheid opbouwt en zeer comfortabel is. Als er één kiteboard een alleskunner is, dan is het dit veelzijdige freestyle kiteboard van Cabrinha! De explosieve snelheid heb je te danken aan zijn snelle rocker, deze snelheid geven jouw tricks een geweldige boost. De dikke pop zorgt voor explosieve sprongen, desalniettemin zal de Ace zorgen voor een soepele landing. De Cabrinha Ace heeft een Quad V-bottom vorm. Hij is namelijk uitgerust met 4 channels aan de onderkant waardoor je perfect door het water kan carven.

Naam Cabrinha Ace 2017 - Blue
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2017
import_supplier Nee