0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Ace Hybrid 2023/2024 kiteboard

Specificaties

- Performance Freeride | Big air

- Hybrid carbon construction

- Nieuwe angled fins

- Nieuwe dubbel concaaf

- Nieuwe gecentreerde handgrepen voor board-offs

- Vier channels in de tips

- Medium rockerlijn

- Medium/laag flexpatroon

- Hoogwaardige hybride kernconstructie

- Japans Toray UD carbon

€ 849,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 849,00
Aantal:

Cabrinha Ace Hybrid 2023/2024 Kiteboard

Progressie gericht kiteboard met hybride constructie van Cabrinha De Cabrinha Ace Hybrid 2023 Kiteboard is al jaren de favoriet van veel rijders dankzij zijn veelzijdige performance, een echte alleskunner. De Hybrid variant van de Ace is ten opzichte van de Ace Wood iets stijver door het gebruik van Japans Toray UD-carbon. Deze hybride constructie zorgt voor een lichtgewicht kiteboard, nauwkeurige feedback en een extra levendig gevoel onder je voeten tijdens het varen. De Cabrinha Ace Hybrid 2023 heeft een medium rockerline, zodat je gemakkelijk wegvaart en moeiteloos upwind vaart. De flex is gemiddeld tot laag, waardoor je een zeer directe feedback hebt en explosieve pop om de nieuwstee tricks te leren.

De Cabrinha Ace Hybrid 2023 heeft een toekomstige kernconstructie van sterk en duurzaam Paulownia hout en PVC voor een geoptimaliseerde sterkte-gewichtsverhouding. Voor de 2023 uitvoering is er veel veranderd, maar wees gerust, het karkater is niet verloren. Het kiteboard heeft unieke angled fins, met een hoek van 4 graden. Doordat de vinnen onder een hoek zijn bevestigd vaar je nog makkelijker upwind. Daarnaast kan je net dat extra beetje meer afzetten voor een sprong, zodat je nog meer lijnspanning op kunt bouwen om nog hoger te boosten. De volumestroom is verfijnd, waardoor je een verbeterde dynamiek zult ervaren. Aan de onderkant van het kiteboard is er een dubbel centrum concaaf toegevoegd voor nog meer grip. In de tip zitten vier kanalen die de perfecte hoeveelheid grip geven bij het laden voor een sprong. Aan de rails van het kiteboard zijn er gecentreerde handgrepen toegevoegd, zodat progressieve board-off tricks makkelijker worden gemaakt. Wat de omstandigheden ook zijn, de Cabrinha Ace Hybrid 2023 zorgt voor levendige en progressiegerichte prestaties onder alle omstandigheden.

De Cabrinha Ace Hybrid 2023 is beschikbaar in de maten: 135X40, 138X41.5, 141X43 en 145x44.5.

Naam Cabrinha Ace Hybrid 2023/2024 kiteboard
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2024
import_supplier Nee