0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Ace Wood 2023/2024 Kiteboard

- Cabrinha Ace Wood 2023/2024

- Beschikbaar in de maten: 133x38.5, 135x40, 138x41.5, 141x43, 145x44.5.

- Allround Freeride| Big air

- Paulownia wood core

- Nieuwe angled fins

- Nieuwe dubbel concaaf

- Nieuwe gecentreerde handgrepen voor board-offs

- Vier channels in de tips

- Medium rockerlijn

- Medium/laag flexpatroon

€ 700,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 700,00
Aantal:

Cabrinha Ace Wood 2023/2024 Kiteboard

Zeer comfortabel allround kiteboard van Cabrinha

Het Cabrinha Ace Wood 2023 Kiteboard is perfect voor de beginnende en de gevorderde kitesurfer. Het kiteboard heeft de perfecte eigenschappen voor als eerste kiteboard, maar ook als progressiegericht kiteboard. De Cabrinha Ace Wood 2023 is erg vergevingsgezind, levert uitstekende upwind performance, en zorgt gegarandeerd voor snelle progressie. Ook de gevorderde kiter zal dankzij zijn speelse en progressieve karakter niet zomaar uitgekeken zijn op de Cabrinha Ace Wood 2023. Het kiteboard heeft een medium rockerlijn om gemakkelijk in plané te komen. Daarnaast draagt de medium rocker bij aan goede grip. Het matig/lage flex patroon is designed om een beetje van alles te doen. Freestyle, freeride of big air, het flex patroon zorgt voor een speels gevoel en explosieve pop, zodat je hoe dan ook het maximale uit je sessie kunt halen.

De Cabrinha Ace Wood 2023 heeft een Premium A-grade Paulownia wood core. Deze wood core is verticaal gelamineerd om de sterkte te optimaliseren, het gewicht te verminderen en om te zorgen voor een vrije en natuurlijke flex van het kiteboard. Voor 2023 heeft de Cabrinha Ace Wood 2023 vinnen gekregen die onder een hoek van 4 graden worden bevestigd. Doordat de vinnen schuin in het kiteboard zitten heb je aanzienlijk meer grip, vaar je nog makkelijker upwind en kan je nog harder afzetten voor een sprong. De volumestroom is aanzienlijk verfijnd, waardoor het kiteboard gemakkelijk beweegt en zorgt voor een nog speelser gevoel. De Cabrinha Ace Wood 2023 is goed op snelheid te varen dankzij zijn dubbel centrum concaaf die dit jaar is toegevoegd voor extra grip en een goede afvoer van het water. De vier channels in de tips van het kiteboard zorgen voor extra grip als je aan het laden bent voor een sprong, zodat je net wat langer je edge kunt houden. Ook zijn er dit jaar grabrails toegevoegd, waardoor je nog makkelijker bij je board kan voor board-off variaties.

Of je nou op open zee, chop of vlak water vaart, de Cabrinha Ace Wood 2023 zorgt hoe dan ook voor een levendige sessie met veel comfort. 

Naam Cabrinha Ace Wood 2023/2024 Kiteboard
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2024
import_supplier Nee