0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Contra Aether 2023 Kite Only Dark Grey Yellow

- beschikbaar in 7, 9 & 11 meter

- Lichtwind

- Single strut

- Nieuw Lite Frame

- Nieuw lichtgewicht canopy design

- Nieuw bridle systeem

- Nano ripstop

- Nieuw Ultralite bladders

- Nieuw EVA battens

- Duurzame leading edge bumpers

- Geweldige lichtweer performance

- Zeer wendbaar

- Gemakkelijke relaunch

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Cabrinha Contra Aether 2023 Kite Only Dark Grey Yellow 7 meter
€ 1.469,00
Cabrinha Contra Aether 2023 Kite Only Dark Grey Yellow 9 meter
€ 1.589,00
Cabrinha Contra Aether 2023 Kite Only Dark Grey Yellow 11 meter
€ 1.679,00
Aantal:

Cabrinha Contra Aether 2023 Kite

De Contra Aether heeft zichzelf bewezen als een maatstaf in de wereld van single strut kites. Een kite waarmee je niet alleen deze drempelwinden kunt verkennen, maar je ook de controle houdt als de wind opsteekt of je boardkeuze verandert.

Het single strut ontwerp en het gebruik van het Hybrid Frame en HRD Lite materialen, geeft je een ongelooflijk behendige en lichte vlieger om te vliegen, waardoor je veel kleinere productmaten kunt gebruiken om het ware potentieel van foil boarding te maximaliseren. Door de vederlichte controle en de verbluffende drifteigenschappen kun je je concentreren op je rijden en niet op de vlieger.

Naam Cabrinha Contra Aether 2023 Kite Only Dark Grey Yellow
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2023
import_supplier Nee