0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Contra Aether 2024 Kite White Red

- beschikbaar in 3, 4, 5, 7, 9 & 11 meter

- Lichtwind

- Single strut

- Nieuw Lite Frame

- Nieuw lichtgewicht canopy design

- Nieuw bridle systeem

- Nano ripstop

- Nieuw Ultralite bladders

- Nieuw EVA battens

- Duurzame leading edge bumpers

- Geweldige lichtweer performance

- Zeer wendbaar

- Gemakkelijke relaunch

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Cabrinha Contra Aether 2024 Kite White Red 3 meter
€ 1.099,00
Cabrinha Contra Aether 2024 Kite White Red 4 meter
€ 1.149,00
Cabrinha Contra Aether 2024 Kite White Red 5 meter
€ 1.199,00
Cabrinha Contra Aether 2024 Kite White Red 7 meter
€ 1.299,00
Cabrinha Contra Aether 2024 Kite White Red 9 meter
€ 1.399,00
Cabrinha Contra Aether 2024 Kite White Red 11 meter
€ 1.529,00
Aantal:

Cabrinha Contra Aether 2024 Kite

Foilen biedt een nieuwe dymensie en een enrom vrij gevoel. Dit gevoel wordt nog verder versterkt wanneer je kunt varen met wind die eerder als onmogelijk werd beschouwd. Omstandigheden waar het water kalm is en het enige geluid het schijnbare windgeluid in je oren is terwijl je over de oceaan glijdt.


De Contra Aether heeft zichzelf bewezen als een benchmark in het rijk van de single strut-kite. Een vlieger die je niet alleen in staat stelt om deze grenswind te verkennen, maar je ook in controle houdt wanneer de wind toeneemt of wanneer je je keuze van het board verandert.


Het ontwerp met één strut en het gebruik van het Hybrid Frame en HTD Lite-materialen geven je een ongelooflijk wendbare en lichte vlieger, waardoor je veel kleinere maten kunt gebruiken om het ware potentieel van foilboarden te maximaliseren. De verenlichte controle en geweldige drijfeigenschappen stellen je in staat je te concentreren op het rijden en niet op de kite.

Naam Cabrinha Contra Aether 2024 Kite White Red
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2024
import_supplier Nee