0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Fusion Aluminium foil Mast

De Cabrinha Fusion Aluminium foilmasten zijn gemaakt met het oog op een goede combinatie van performance, gebruiksgemak en degelijkheid. De Fusion Alloy-mast is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium van vliegtuigkwaliteit geëxtrudeerd, geanodiseerd 6061-T6 aluminium, wat resulteert in een ongelooflijk stijve en hydrodynamische structuur. Helicoil-inzetstukken voor de schroeven elimineren zoutwatercorrosie rond de schroefverbindingspunten. Het integreert naadloos in alle 9 cm industriestandaard foilboxen.

Voor de verbinding met de fuselage is gebruik gemaakt van een precisie taps toelopende verbinding tussen zekering en mast voor optimale stijfheid.

€ 209,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 209,00
Aantal:

Afmetingen van de Cabrinha Fusion Aluminium foilmasten:

Maat Mastlengte Mast Dikte Diepte
40 40 cm 14mm 140mm
70 70 cm 14mm 140mm
90 90 cm 14mm 140mm

Met deze Cabrinha Fusion Carbon Foilmasten worden meegeleverd:

 • mast,
 • surfplate

Wilt u meer weten over deze Cabrinha Fusion Carbon foilmasten? Neem dan gerust contact op met onze Cabrinha kite- en wingsurf specialist.

Naam Cabrinha Fusion Aluminium foil Mast
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2022
import_supplier Nee