0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Fusion Carbon Base kit

De Cabrinha Fusion Carbon foilmasten zijn gemaakt met het oog op performance. Natuurlijk is dit waar mogelijk optimaal gecombineerd met functionaliteit. De fuselage van deze foils is geintegreerd met de front en backwing. Daar waar nodig kan gebruikt worden van een fuselage verlenging. Voor dit type foil zijn verschillende set foil-vleugels verkrijgenbaar. Met name de X-series en H-series op dit moment. In de toekomst worden meer wings verwacht die zullen aansluiten op dit systeem.

De Fusion Carbon-kit stelt prestaties boven alles. De EPS kern met daaromheen een prepreg carbon constructie geeft een waanzinnige stijfheid aan de maast in combinatie met een licht gewicht. Deze Cabrinha Fusion foilkan gemonteerd worden in alle 9 cm van elkaar geplaatste foilboxen (marktstandaard). De door Cabrinha opnieuw ontworpen verbindingstechniek voor de mast met de frontwing zorgt ervoor dat de mast stevig op zijn plaats kan worden vergrendeld om de verticale en horizontale krachten te weerstaan ​​die van toepassing zijn bij het kite- of wingfoilen.

De Cabrinha Fusion foil maakt gebruik van een geavanceerd Lock-in systeem met de frontwing-fuselage waardoor een optimale stabiliteit van de gehele constructie gegarandeerd wordt.

Cabrinha Fusion Lockin system

Het door Cabrinha toegepast relief systeem zorgt dat onderdelen bij de montage op de juiste positie gehouden worden.
Cabrinha Fusion relief systeem
Het toegepaste modulaire systeem zorgt ervoor dat gedurende een langere tijd doorontwikkeld kan worden op dit platform en verschillende wings bij een en dezelfde mast toegepast kunnen worden.
Cabrinha Fusion modulaire systeem
€ 999,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 999,00
Aantal:

Afmetingen van de Cabrinha Fusion Carbon foilmasten:

Maat Mastlengte Mast Dikte Diepte
70 70 cm 14mm 140mm
80 80 cm 14mm 140mm

Met deze Cabrinha Fusion Carbon Foilmasten worden meegeleverd:

 • mast,
 • achterste deel fuselage
 • surfplate
 • 5 stuks m6 ss316 torx ti gecoate schroeven
 • torx-gereedschap.

Wilt u meer weten over deze Cabrinha Fusion Carbon foilmasten? Neem dan gerust contact op met onze Cabrinha kite- en wingsurf specialist.

Naam Cabrinha Fusion Carbon Base kit
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2022
import_supplier Nee