0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Fusion Carbon rear fuselage

De Cabrinha Fusion Carbon foilproducten zijn gemaakt met het oog op performance. Natuurlijk is dit waar mogelijk optimaal gecombineerd met functionaliteit. De fuselage van deze foils is geintegreerd met de front en soms de backwing. Daar waar nodig kan gebruikt worden van deze fuselage verlenging, met name bij de x-series wings is dit van toepassing. Voor dit type foil zijn verschillende set foil-vleugels verkrijgenbaar. 

€ 179,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 179,00
Aantal:

Afmetingen van de Cabrinha Fusion Carbon foil rear fuselage:

Maat lengte
350 346 mm

Wilt u meer weten over deze Cabrinha Fusion Carbon foils? Neem dan gerust contact op met onze Cabrinha kite- en wingsurf specialist.

Naam Cabrinha Fusion Carbon rear fuselage
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2022
import_supplier Nee