0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha FX 2022 Kite Only Teal Blauw

De Cabrinha FX is verkrijgbaar in de maten 7, 8, 9, 11, 13 Verkrijgbaar in Rood Blauw, Blauw Geel, Teal Rood en Teal Blauw (bij ons alleen op aanvraag verkrijgbaar) Freestyle / Crossover kite 3 strut, Modified C shape arc, Rounded Wide wing tip, moderate aspect ratio design, Free- style profile, 3 bridle set-up opties Voor kiters die ingehaakt of uitgehaakt tricks willen doen, houden van hoge sprongen en kiteloops Nano Ripstop canopy, the new bench mark in duurzaam kitemateriaal, stabiliteit & respons Optimized Dacron layout voor een reductie van gewicht en een verbeterde handling High Tenacity Dacron voor een verbeterde boog stabiliteit Strategic canopy versterkingen op die plaatsen die onder hoge spanning komen te staan Pure Profile Panels voor efficiënte aerodynamica No pulley bridle voor een meer directe input bij stuurbewgingen en feedback Three Leading Edge bridle opties ten einde in staat te zijn de boog voor een prestatie naar eigen inzicht in te stellen Explosive pop en slack voor freestyle manouvres Grote voorwaartse trekkracht en snel herstel voor kiteloops Gedoseerde kracht generatie met een excellente depower Meer drive dan een traditionele C-shaped kite

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Cabrinha FX 2022 Kite Only teal blauw 7 meter

Normale prijs: € 1.449,00

Special Price € 829,00

Cabrinha FX 2022 Kite Only teal blauw 8 meter

Normale prijs: € 1.499,00

Special Price € 859,00

Cabrinha FX 2022 Kite Only teal blauw 9 meter

Normale prijs: € 1.569,00

Special Price € 899,00

Cabrinha FX 2022 Kite Only teal blauw 11 meter

Normale prijs: € 1.699,00

Special Price € 969,00

Aantal:
Cabrinha FX 2020 Kite Only Teal Blauw De sterk vernieuwde Cabrinha FX, in dit geval in de kleur Teal Rood, mag in de 2022 collectie van Cabrinha niet ontbreken. Pat Goodman heeft de FX flink onderhanden genomen met een geheel nieuw model als resultaat. Naast de 4-lijns bar kan ook de 6-lijns freestyle bar gebruikt worden. Deze kite is al jarenlang een van de favorieten onder twintip kitesurfers. De Cabrinha FX is speciaal ontworpen voor de freeride, hangtime, kiteloop en freestyle fanaten onder ons. Lekker de vaart erin, en vette tricks (zowel hooked als unhooked) het is geen probleem voor de FX. Ook in 2022 heeft de Cabrinha 2022 weer een explosieve pop en een fijne slack om de moeilijkste handlepasses uit te voeren. door de bridles heeft de FX toch meer depower dan een volledige C-kite.
Naam Cabrinha FX 2022 Kite Only Teal Blauw
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2022
import_supplier Nee