0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha H-Series front wings

De Cabrinha Fusion Carbon foils zijn gemaakt met het oog op performance. Natuurlijk is dit waar mogelijk optimaal gecombineerd met functionaliteit. De fuselage van deze foils is geintegreerd met de front en backwing. Daar waar nodig kan gebruikt worden van een fuselage verlenging. Voor dit type foil zijn verschillende set foil-vleugels verkrijgenbaar. Met name de X-series en H-series op dit moment. In de toekomst worden meer wings verwacht die zullen aansluiten op dit systeem.

De H-SERIES High Aspect-foliereeks is het nieuwste aanbod van Cabrinha's ultramoderne folieontwerpprogramma in samenwerking met Keahi De Aboitiz. De vleugels van de H-serie vertegenwoordigen het toppunt van hydrodynamische efficiëntie en prestaties, terwijl ze naadloos worden geïntegreerd in het Cab Fusion Foil-systeem.
De hoogwaardige vorm zorgt voor moeiteloos pompen, waanzinnig glijden met behoud van een 'gemakkelijk te sturen' gevoel. Of je ze nu gebruikt voor wing-, kite- of foil-surfen, ga voor de gelegenheid met alle geavanceerde functies van de H-serie en wees voorbereid op de eindeloze rit ...

De Cabrinha Fusion foil maakt gebruik van een geavanceerd Lock-in systeem met de frontwing-fuselage waardoor een optimale stabiliteit van de gehele constructie gegarandeerd wordt.

Cabrinha Fusion Lockin system

Het door Cabrinha toegepast relief systeem zorgt dat onderdelen bij de montage op de juiste positie gehouden worden.
Cabrinha Fusion relief systeem
Het toegepaste modulaire systeem zorgt ervoor dat gedurende een langere tijd doorontwikkeld kan worden op dit platform en verschillende wings bij een en dezelfde mast toegepast kunnen worden.
Cabrinha Fusion modulaire systeem
€ 739,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 739,00
Aantal:

Afmetingen van de Cabrinha H-Series Frontwings:

Maat Oppervlakte Aspect Ratio Diepte
H650 650 cm^2 7,9 125mm
H800 800 cm^2 9,9 125mm
H1000 1000cm^2 8,1 155mm
H1200 1200cm^2 6,7 185mm

Met deze Cabrinha H-Series frontwings worden meegeleverd:

 • frontwing met geintegreerd deel van de fuselage
 • frontwing beschermkappen

Wilt u meer weten over deze Cabrinha H-Series Frontwings? Neem dan gerust contact op met onze Cabrinha kite- en wingsurf specialist.

Naam Cabrinha H-Series front wings
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2022
import_supplier Nee