0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Mantis Wing Blue/White 2024

ALL AROUND FREERIDE / WAVE / BIG AIR 


De gouden standaard in wingen is terug met zijn 4e generatie de Cabrinha Mantis. Speciaal gemaakt voor degenen die het beste eisen, is de Mantis V4 het toppunt van stabiliteit, kracht en gevoel. Met de nadruk op vermogensverdeling en torsiecontrole en netheid, markeert de 04 Mantis de grootste evolutionaire stap voor deze iconische wing. Door de nieuwe paneelindeling voor de belasting langs de spanwijdte, in combinatie met het graduele TE belastingspatch, is dit de best presterende mantis tot nu toe

€ 849,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 849,00
Aantal:

Vekrijgbaar in de kleuren: Red/White, Blue/White en White/Yellow


Maten: 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 6.0,  

Naam Cabrinha Mantis Wing Blue/White 2024
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2024
import_supplier Nee