0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Nitro 2023 Kite Only White Aqua Black

- Beschikbaar in 6, 7, 8, 9, 10 & 12 meter

- High performance Big Air

- 5 strut kite

- Apex Frame

- Ultra HT-materiaal

- Nieuw lichtgewicht canopy design

- Nieuw bridle systeem

- Nieuw Ultralite bladders

- Nieuw EVA battens

- Nano ripstop canopy

- Duurzame leading edge bumpers

- Zeer stabiel

- Gigantische boost en hangtime

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Cabrinha Nitro 2023 Kite Only White Aqua Black 6 meter

Normale prijs: € 1.839,00

Special Price € 1.229,00

Cabrinha Nitro 2023 Kite Only White Aqua Black 9 meter

Normale prijs: € 2.059,00

Special Price € 1.389,00

Aantal:

Cabrinha Nitro 2023 Kite

High performance big air kite van Cabrinha

De Cabrinha Nitro 2023 Kite is dit jaar voor het eerst in de line-up van Cabrinha. In de laatste paar jaar is de big air scene ontploft. Wedstrijden zoals de Big Air Kite League, King of the Air en de Cold Hawaii Games zorgen ervoor dat big air de toekomst van het kitesurfen is en de keuze van veel rijders is deze dagen. Om onder anderen de team rijders op de top te houden, maar ook de hedendaagse big air rijder de beste big air kite te kunnen geven die ze ooit in hun handen hebben gehad is de Cabrinha Nitro 2023 ontworpen. De Cabrinha Nitro 2023 is een 5 strut high aspect kite. De kite heeft een open profiel, waardoor je veel hangtime zal ervaren tijdens het boosten. Niet alleen de hangtime is een bijkomend voordeel van deze kite, maar ook het grote windbereik en stabiele frame zorgen voor maximale performance bij de Nitro. De kite blijft in de ruigste en meest vlagerige conditie nog stabiel in de lucht hangen en zorgt ervoor dat jij je ten allen tijden comfortabel voelt op het water. Ook tijdens kiteloops blinkt deze kite uit. Dankzij zijn lichte gewicht is de kite binnen een ‘split second’ rond en schiet de kite gelijk naar boven, waardoor je direct opgevangen wordt. Tijdens de loop word je niet verrast door een angstaanjagende pull, maar ervaar je een geleidelijke pull, zodat je gemakkelijk de nieuwste big air tricks bij kunt benen. De Cabrinha Nitro 2023 is de favoriet en bewezen high performance big air kite voor onder anderen 2022 king of the air kampioen Lorenzo Casati, SpaceX astronaut Stijn Mul en shortline wizzard Camdyn Kallett. Eindeloze hangtime en gigantische boost, dat is de nieuwe Cabrinha Nitro 2023.

De Cabrinha Nitro 2023 lijkt in het eerste opzicht misschien wel veel op de Switchblade, maar niks is minder waar. De Cabrinha Nitro heeft een geheel nieuwe constructie gekregen om de hoogst haalbare prestaties te krijgen. Voor 2023 maakt Cabrinha gebruik van drie verschillende materiaal blends in de struts en de leading edge met unieke eigenschappen. De Cabrinha Nitro 2023 is ontworpen met het Apex frame met de hoogst mogelijke prestaties. De leading edge is gemaakt van het gloednieuwe Ultra HT-materiaal, waardoor het totale gewicht wordt verlaagd en tegelijkertijd zorgt voor een ongelooflijke toename in lage rek en overall respons. De bladders zijn vervangen voor Ultralite bladders om extra gewicht te besparen en een directer gevoel te krijgen met de kite. Een uniek gepatenteerd coatingproces verhoogt de duurzaamheid en prestaties van de kite zoals je nog nooit eerder hebt ervaren! Het doek heeft de meest vloeiende en 3D-juiste vorm ooit en wordt ook wel door Cabrinha Bi-direction Pure Profile Panels genoemd. Het doek is gemaakt van Nano Ripstop doek dat zorgt voor maximale duurzaamheid, stabiliteit en responsiviteit. Nano Ripstop bestaat uit vier keer meer vierkantjes op de vierkante centimeter dan normaal canopy. Hierdoor is het doek stijver en reageert de kite sneller op stuurbewegingen. De bridle van de Cabrinha Nitro 2023 heeft aanzienlijk minder rek, waardoor je een nog directer gevoel met de kite krijgt. De EVA trailing edge battens zorgen ervoor dat het doek niet klappert en bevorderen de duurzaamheid van de kite. Rondom de leading edge zijn er duurzame TPU bumpers geplaats zodat de leading edge zo goed mogelijk wordt beschermd tegen harde crashes.

Kortom, ben je op zoek naar een performance gerichte big air kite gemaakt van de meest innovatieve materialen dan is de nieuwe Nitro de kite voor jou. Ervaar de verbazingwekkende eigenschappen en verbreek binnen de kortste keren je persoonlijke hoogte record.

Naam Cabrinha Nitro 2023 Kite Only White Aqua Black
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2023
import_supplier Nee