0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Overdrive Quickloop Trimlite 2024 kitebar

 • Cabrinha Overdrive Quiloop with Trimlite kitebar
 • Vekrijgbaar in de maten: Small-Medium (42-50), Medium-Large (47-55)
 • Verstelbare kitebar
 • Auto Unwind systeem
 • Push Click Quick Release 
 • Pu Tube depowerlijn
 • Connection & simplicity
€ 699,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 699,00
Aantal:

Cabrinha Overdrive Quickloop Trimlite 2024 kitebar

Een cruciaal onderdeel van je uitrusting is ongetwijfeld je bar. Je hebt een bar nodig waarop je volledig kunt vertrouwen om veilig en verantwoord vooruitgang te boeken. Met de Cabrinha Overdrive Trimlite 2024 Bar ervaar je een moeiteloze verbinding tussen jou en de kite, waardoor je volledig kunt concentreren op je sessie en het bereiken van nieuwe doelen.

De bar heeft een lage V waardoor de kite direct aanvoelt. Ook beschikt hij over het Push Click Quick Release systeem wat de mogelijkheid biedt om verbindingsmethoden uit te wissel zonder moeite. De nieuwe Dual Tube Auto Unwind zorgt voor het automatisch terug draaien van powerlijnen waardoor jij je voledig kan concetreren op nieuwe tricks! De Dual PU Tubes over de depowerlijnen zorgen voor het smooth op en neer bewegen van de bar en maximaliseren de levensduur van de lijnen.

Naam Cabrinha Overdrive Quickloop Trimlite 2024 kitebar
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2024
import_supplier Nee