0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Phantom 5Fin Surfboard 2023/2024

Functies

 • NIEUW: IsoFlex - Lichtgewicht glasvezel sandwichconstructie met PVC dekversteviging.
 • CNC-gefreesd EPS-kern met hoge dichtheid voor een precieze vorm en superieure flexkarakteristieken
 • Uitgedunde railstroom met soepele tuck-line overgang voor verbeterd carven en controle
 • Diepe enkele concaaf voor ultieme grip en controle
 • Ronde pin, brede punt gecentreerd voor een goed uitgebalanceerd board dat bevordert controle bij surfen van boven naar beneden
 • Progressieve rockerlijn voor ultieme drive en bochten in kritieke secties
€ 1.099,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 1.099,00
Aantal:

Cabrinha Phantom 5Fin Surfboard 2023/2024

De Phantom is speciaal ontworpen voor de krachten van het kiten en komt echt tot zijn recht in hevige surfomstandigheden. De gebogen omtrek en afgeronde puntstaart geven je het vertrouwen dat nodig is om in die onderste bocht te snijden of de lip af te snijden. De IsoFlex-constructie zorgt ook voor meer grip en drive tijdens die kritieke bochten. Met de Phantom kun je kiezen tussen full power power carves of kritieke verticale slagen. Zo kan je deze twee technieken beiden goed beoefenen.

Naam Cabrinha Phantom 5Fin Surfboard 2023/2024
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2024
import_supplier Nee