0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Spectrum 2022

 • Optimale performance onder verschillende condities
 • Uitstekende upwind tracking
 • Zachte landing
 • Ook geschikt voor choppy water
 • Smooth en voorspelbare board controle
 • Inclusief vinnen, handle & mounting hardware
€ 529,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 529,00
Aantal:

Zoals de naam al zegt van dit populaire kiteboard, de Cabrinha Spectrum is geschikt voor het gehele spectrum binnen het kiteboarden. De Cabrinha Spectrum heeft een heerlijke flex en een dunne rails wat jou de ultieme controle biedt. De Cabrinha Spectrum is levendig en easy to ride, is het alweer een tijdje geleden dat je op het water stond? Met de Cabrinha Spectrum zit je er zo weer lekker in. Ook voor beginnende kiters is dit kiteboard een echte aanrader.

Het lichtgewicht design van de Cabrinha Spectrum met een enkele concaaf maakt hem zeer toegankelijk voor iedereen en biedt een fijne upwind performance. De outline zorgt ervoor dat je gemakkelijk door de chop kunt carven. Elke sessie op het water wordt er een op niet te vergeten met de Cabrinha Spectrum.

Naam Cabrinha Spectrum 2022
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2022
import_supplier Nee