0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Vision Wing White/Red 2024

Met de sport die zich op zo'n ongelooflijk tempo ontwikkelt, heb je een wing nodig die deze evolutie bijhoudt en ons naar de volgende generatie van wingfoiling brengt.


Bekend om zijn ongelooflijke bereik en lichte gevoel, is de Vision terug in 04. Verhoogde kracht bij lage snelheid in de kleinere maten, verfijnde luchtstroom over de hele linie en de lichtste Lightwind Wings op de markt dit maakt de nieuwe Vision de meest veelzijdige wing die er is.


Lang of klein, cruisen of golfrijden, lichte winden of storm achtervolgen. De Vision is de perfecte aanvulling op je vleugel arsenaal.

€ 999,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 999,00
Aantal:

Vekrijgbaar in de kleuren: Red/White, Blue/White en White/Yellow


Maten: 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 6.0, 7.0, 8.0 

Naam Cabrinha Vision Wing White/Red 2024
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2024
import_supplier Nee