0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Wing leash

Functies van deze Cabrinha WingLeash zwart:

 • Soepel band voor om de pols
 • Verende draad voor beperking van de lengte van de leash tijdens het wingen
 • Manchet met snelsluiting
 • Kan bevestigd worden aan iedere wing van welk merk danook
€ 34,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:

Cabrinha WingLeash zwart

Deze leash is geschikt voor bevestiging aan iedere wingsurf wing.

Het ontwerp garandeert dat Cabrinha wingleash u niet hindert tijdens het wingen. De totale lengte van de leash is voldoende om bij een eventuele val uw wing voldoende ver van uw board te kunnen houden om contact met de foil te voorkomen.

Naam Cabrinha Wing leash
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2022
import_supplier Nee