0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha X-Series back wings

De Cabrinha X-series foils zijn gemaakt met het oog op de optimale combinatie van performance, degelijkheid en gebruiksgemak. Het beste deel van de afgelopen 5 jaar was de opkomst van hybride ontwikkeling en crossover-technologie in de sport. Nergens is dit duidelijker dan bij foilboarden. De foil is tegenwoordig de gemeenschappelijke noemer geworden in alle surf- en windsporten.

Daarom is het belangrijk is om een ​​foilset te hebben die in staat is om tussen sportgenres te combineren met onberispelijke prestaties en capaciteiten. Het ontwerp van de X Series™ herkent en benut de belangrijkste functies die nodig zijn in alle hydrofoiling-genres. Lift, efficiëntie en controle zijn de drie pijlers die de hoge prestaties en het soepele rijgedrag van de Cabrinha X-serie aandrijven.

Door een combinatie van contouren en vleugelprofielen levert de X-serie een soepele lift en stabiele vlucht met nauwkeurig draaien en controle.

De efficiëntie van de X-serie wordt verbeterd door ons geheel nieuwe Cab Fusion-mast en romp-ecosysteem. De Cab Fusion is van onder naar boven opnieuw ontworpen om ongewenste 'speling' in het systeem te verwijderen terwijl de verbinding tussen de vleugels en de romp wordt gestreamd. De resulterende toename in stijfheid en vermindering van de weerstand plaatst de X-serie vleugels in een geheel nieuwe klasse van draagvleugelboten.

Het toegepaste modulaire systeem zorgt ervoor dat gedurende een langere tijd doorontwikkeld kan worden op dit platform en verschillende wings bij een en dezelfde mast toegepast kunnen worden.
€ 249,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 249,00
Aantal:

Afmetingen van de Cabrinha X-Series Frontwings:

 • 220 cm^2. WS 370.AR 6.4
 • 300cm^2. WS 430, AR 6.4

Met deze Cabrinha x-Series backwings worden meegeleverd:

 • backwing met geintegreerd deel van de fuselage
 • backwing beschermkappen
 • 2 stuks m6 ss316 torx Ti coated schroeven

Wilt u meer weten over deze Cabrinha X-Series backwings? Neem dan gerust contact op met onze Cabrinha Fusion foil kite- en wingsurf specialist.

Naam Cabrinha X-Series back wings
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2022
import_supplier Nee