0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha X-Series front wings

De Cabrinha X-series Carbon foils zijn gemaakt met het oog op een optimale performance en gebruiksgemak. Natuurlijk is dit waar mogelijk optimaal gecombineerd met functionaliteit. De fuselage van deze foils is geintegreerd met de front en backwing. Daar waar nodig kan gebruikt worden van een fuselage verlenging. Voor dit type foil zijn verschillende set foil-vleugels verkrijgenbaar. Met name de X-series en H-series op dit moment. In de toekomst worden meer wings verwacht die zullen aansluiten op dit systeem.

Door een combinatie van contouren en vleugelprofielen levert de X-serie een soepele lift en stabiele vlucht met nauwkeurig draaien en controle.

De efficiëntie van de X-serie wordt verbeterd door ons geheel nieuwe Cab Fusion-mast en romp-ecosysteem. De Cab Fusion is van onder naar boven opnieuw ontworpen om ongewenste 'speling' in het systeem te verwijderen terwijl de verbinding tussen de vleugels en de romp wordt gestreamd. De resulterende toename in stijfheid en vermindering van de weerstand plaatst de X-serie vleugels in een geheel nieuwe klasse van draagvleugelboten.

De X-serie is verkrijgbaar in 4 maten om een ​​ongelooflijk breed scala aan rijdersgewichten en toepassingen te dekken. Als je meer dan één sport beoefent, kun je erop vertrouwen dat je hele foilsysteem zal cross-over met een verbazingwekkend prestatieniveau in alle genres.

De Cabrinha Fusion foil maakt gebruik van een geavanceerd Lock-in systeem met de frontwing-fuselage waardoor een optimale stabiliteit van de gehele constructie gegarandeerd wordt.

€ 639,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 639,00
Aantal:

Afmetingen van de Cabrinha X-Series Frontwings:

Maat Oppervlakte Aspect Ratio Volume
X950 950 cm^2 4.2 1.18 liter
X1300 1300 cm^2 4.7 1.6 liter
X1600 1600cm^2 5.05 2 liter
X1950 1950cm^2 5.13 2.5 liter

Met deze Cabrinha X-Series frontwings worden meegeleverd:

 • frontwing met geintegreerd deel van de fuselage
 • frontwing beschermkappen

Wilt u meer weten over deze Cabrinha X-Series Frontwings? Neem dan gerust contact op met onze Cabrinha kite- en wingsurf specialist.

Naam Cabrinha X-Series front wings
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2022
import_supplier Nee