0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha Xcaliber Carbon 2023/2024 Kiteboard

- Cabrinha Xcaliber Carbon 2023/2024 Kiteboard

- Beschikbaar in de maten: 135x40, 138x41.5, 141x43.

- High performance Big Air | freestyle

- Carbon constructie

- Woodcore

- Quad tipkanalen

- Dubbele concaaf

- Japans Toray carbon

- Stijf flexpatroon

- High end constructie

- Rail channels

€ 1.049,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 1.049,00
Aantal:

Cabrinha Xcal Carbon 2023/2024 Kiteboard

Zeer responsief en speels freestyle en big air kiteboard van Cabrinha

Het Cabrinha Xcal Carbon 2023 Kiteboard is een kiteboard met een wat agressievere shape. De Xcal komt in de carbon versie, maar ook in de wood uitvoering. Tijdens het freestylen wil je de meest explosieve pop die er is en dat doet de Cabrinha Xcal Carbon 2023. De Wood versie is daar in tegen meer vergevingsgezind voor een comfortabele rit. De Cabrinha Xcal Carbon 2023 is het meest responsief getunede kiteboard in de Cabrinha lineup, waardoor het je omver blaast met freestyle performance. Het kiteboard heeft een stijve flex voor een snelle respons. De snelle rockerlijn ondersteunt de responsiviteit, maar zorgt er ook voor dat je stabiliteit krijgt tijdens harde en snelle landingen. Dankzij het gebruik van Japans Toray carbon zorgt het kiteboard altijd voor een explosieve en voorspelbare pop, waardoor je afzet bijna altijd perfect is.

De core van de Cabrinha Xcal 2023 is gemaakt van premium A-grade Paulownia hout. Deze wood core is verticaal gelamineerd om de sterkte te maximaliseren terwijl het gewicht laag wordt gehouden. Daarnaast draagt het bij aan een natuurlijke flex van het kiteboard. De agressieve quad top channels worden vertaald in veel grip op het achterste been, locked-in gevoel en een geweldige pop tijdens het afzetten. De dubbele concaaf zorgt voor een zeer comfortabele rit en veel controle tijdens landingen, waardoor je ongeacht de omstandigheden alle vertrouwen hebt om maximaal te gaan. De rail channels zorgen ervoor dat je maximale grip hebt, zelfs in dikke chop.

Ben je op zoek naar een snel en responsief kiteboard met gigantisch veel grip? Het Cabrinha Xcal Carbon 2023 Kiteboard levert verbluffende performance, waarmee je maximale progressie kunt maken!

Naam Cabrinha Xcaliber Carbon 2023/2024 Kiteboard
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2024
import_supplier Nee