0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Cabrinha XCaliber Wood 2023/2024 Kiteboard

- Cabrinha Xcaliber Wood 2023/2024 Kiteboard

- Beschikbaar in de maten: 133x40 135x41, 138x42, 141x43.

- Allround performance Big Air | freestyle

- Woodcore

- Snelle rockerlijn

- Quad tipkanalen

- Dubbele concaaf

- Medium flexpatroon

- Rail channels

€ 700,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 700,00
Aantal:

Cabrinha Xcal Wood 2023/2024 Kiteboard

Het Cabrinha Xcal Wood 2023/2024 Kiteboard is een zeer betrouwbaar kiteboard voor freestyle en big air. De Cabrinha Xcal Wood 2023 is in vergelijking met de carbon versie een stuk meer vergevingsgezind en net iets comfortabeler. Het kiteboard heeft een snelle rocker line die zorgt voor een sportief gevoel en stabiliteit tijdens harde en snelle landingen. Deze rockerline is gedesignd, zodat jij zo snel mogelijk het water op kunt en gemakkelijk upwind kunt varen. De Cabrinha Xcal Wood 2023 heeft een medium flex, waardoor het zijn allround karakter krijgt. Het kiteboard is gemaakt om van alles een beetje te kunnen en de flex zorgt voor gemakkelijke landingen, boterzachte turns en een meer vergevingsgezind karakter in wat voor condities dan ook.

De Cabrinha Xcal Wood 2023 is gemaakt van premium A-grade Paulownia hout dat bijdraagt aan de natuurlijke vrije flex van het kiteboard. Het hout is verticaal gelamineerd om de sterkte te maximaliseren terwijl het gewicht laag wordt gehouden. Dankzij het gebruik van agressieve quad tip channels heeft het kiteboard een bizarre hoeveelheid grip en pop. De quad tip channels zorgen voor extra grip op je achterste voet, waardoor je een locked-in gevoel hebt en een zeer goede pop vanaf het water. Om te zorgen voor een zeer comfortabele rit en maximale controle tijdens landingen is er een dubbele concaaf in het middelgedeelte toegevoegd. De channels langs de rail zorgen ervoor dat je zo lang mogelijk je edge kunt houden en met meer wind nog steeds in controle bent.

Ben je op zoek naar een comfortabel kiteboard dat zeer speels en responsief aanvoelt? Het Cabrinha Xcal Wood 2023 Kiteboard heeft alles in huis om jou het vertrouwen te geven om maximale progressie te maken in wat voor omstandigheden dan ook!

Naam Cabrinha XCaliber Wood 2023/2024 Kiteboard
Maat Nee
merken Cabrinha
Modeljaar 2024
import_supplier Nee