0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

CrossKites Quattro 4-lijns matrasvlieger R2F

 • Crosskites Quattro
 • 4-lijns matrasvlieger
 • Inclusief Handles
 • Verkrijgbaar in de volgende kleur/maat combinaties:
  1.5m Green
  2.5m Blue
  3.5m Orange
  4.5m Green
 • Gebruiksvriendelijk

Normale prijs: € 179,00

Special Price € 149,95

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

Normale prijs: € 179,00

Special Price € 149,95

Aantal:

CrossKites Quattro 4-lijns matrasvlieger R2F

De Cross Quattro combineert een goed prijs kwaliteit verhouden met uitermate gebruiksvriendelijkehid. De Cross Quattro is een vlieger die eenvoudig in gebruik is en derhalve uitermate geschikt is voor de beginnende vliegeraar die het 4-lijns vliegeren onder de knie wil krijgen. Deze Cross Kites vlieger heeft veel trekkracht waardoor hij lang uitdagend blijft.

De grote trekkracht van deze vlieger maakt hem meer geschikt voor iets zwaardere personen. De 1.5 vierkante meter is geschikt voor personen vanaf 12 jaar, voor de grotere maten wordt geadviseerd deze te gebruiken vanaf 14 jaar.

Naam CrossKites Quattro 4-lijns matrasvlieger R2F
Maat Nee
merken Cross Kites
Modeljaar Nee
import_supplier Nee