0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Bereken de windsnelheid


Dijkversterking Cadzand

Hotel Cadzand

Hotels aan de kust, waaronder Hotel Noordzee in Cadzand zullen er binnenkort op het gebied van veiligheid op vooruit gaan. Hét hotel Cadzand, Hotel Noordzee, gelegen in Cadzand-Bad ligt aan een stuk kust dat niet sterk genoeg is om een superstorm te weerstaan die één keer in de 4000 jaar kan voorkomen. Om weer aan de veiligheidsnorm te kunnen voldoen, zal er een stuk moeten worden versterkt.

 

Hotels aan de kust

Om deze reden zal er 1 kilometer kust bij Cadzand-Bad extra worden versterkt. Van strandpaviljoen de Piraat tot strandpaviljoen de Strandloper zal er een stuk nieuw duin worden aangelegd voor de bestaande dijk. Dit nieuwe duin wordt enkele tientallen breed en wordt niet hoger dan de huidige dijk. Zo zullen hotels aan de kust hier geen last van hebben. Omdat een deel van het strand in beslag wordt genomen door de nieuwe duin, wordt er nieuw zand op het huidige strand gespoten. Zo blijft de oppervlakte van het strand intact en ontstaat er een prachtig nieuw strand. Een strand waar Hotel Noordzee en andere hotels aan de kust blij mee zullen zijn.

 

Dijkversterking overzicht

 

Hotel Cadzand, één van de hotels aan de kust

Hotel Noordzee is één van de hotels in Cadzand aan de kust die blij zullen zijn met het nieuwe strand. Het zal er schoner en frisser uitzien wat goed voor Hotel Noordzee is. Hotel Noordzee, gelegen in Cadzand-Bad zal de versterking van de dijk dan ook steunen waar ze kan. Er wordt een jachthaven aangelegd en tegelijkertijd wordt de openbare ruimte verbeterd. Is dit een unieke samenwerking? Ja. Verschillende partijen bundelen hun krachten en werken samen onder de naam ‘CADZAND-maritiem’ om het versterken van de kust te kunnen realiseren, mede voor hotels aan de kust. De doelstelling is om medio 2016 alle werkzaamheden te hebben gerealiseerd. Omdat alle aanpassingen ‘natuurlijk stijlvol’ ingepast zullen worden in de natuur, is dit zeer positief voor Hotel Noordzee. Hotel Noordzee houdt van strakke lijnen, die nu door de gemeente worden doorgevoerd. Bent u opzoek naar meer informatie? Neem dan eens een kijkje op kustversterking.nl, scheldestromen.nl en yachtatcadzandbad.nl. Ook kunt u e-mailen naar kustversterking@scheldestromen.nl of bellen naar 0117-377122. Graag helpen wij u verder!