0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Osprey OSP Envy Skateboard - TY4434A

 • 5ply Chinese en 2kern Canadese esdoorn dek
 • Concave mid-section
 • Dubbele kick staart
 • 80AB zwarte grip tape
 • 85A durometer wheels13cm V-stijl aluminium truck
 • 54mm PU geïnjecteerde wielen
 • ABEC-7 chroom lagers rubber afdichting en oliesmering
 • White bushes31in skateboard is geweldig voor varen en trucs
€ 59,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:

Speciaal ontworpen voor geweldige OSX hoogwaardige range Osprey 's , de Envy Skateboard Osprey OSX beschikt over een indrukwekkende concave middelste gedeelte en een super dubbele kick staart dek. Concave middelste gedeelte van het skateboard helpt om kickflips , heelflips en andere trucs uit te voeren .

Het dek is gemaakt met behulp van zeven lagen duurzaam Chinese en Canadese esdoorn en is bedekt met zwarte grip tape om een ​​stabiele rijervaring garanderen. De onderkant van het dek is versierd met een dun laagje rode verf , zodat de prachtige nerf van het hout zichtbaar blijft . Het dek is ook versierd met een koele aangepaste badge Osprey 's unieke ' Envy ' logo . Gelegen achter de rug truck is een extra Osprey logo , kleur rood en zwart met een stijlvolle witte versiering .

 

Witte wielen , versierd met de Osprey -logo, om stevige 13cm V - stijl aluminium trucks bevestigd . De wielen zijn voorzien van ultra - gladde ABEC -7 chroom kogellagers die wrijving verminderen en gelikter , sneller rijden.

De Osprey OSX Envy is het complete skateboard pakket : stijlvol , duurzaam en klaar om het skate park te bestormen !

Naam Osprey OSP Envy Skateboard - TY4434A
merken Osprey
import_supplier Nee