0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

HQ Calypso II Rainbow Stuntvlieger

 • Afmeting: 110 x 59 cm
 • Windrange: 2 - 5 Bft. (6-38 km/h, 4-24 mph)
 • Deze HQ stuntvlieger is gemaakt van Ripstop-Polyester met 4 mm glasvezel.
 • De Calypso II wordt geleverd inclusief lijnen op spoel.
 • Leeftijd: 8+
€ 29,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:

HQ Calypso II Stuntvlieger

Deze HQ Calypso II Stuntvlieger heeft een unieke uitstraling en is eenvoudig te sturen. Deze stuntvlieger raden wij elke beginner aan, de Calypso II kan namelijk veel hebben en kan dus wel tegen een stootje wanneer deze op de grond valt. Bovendien kan de Calypso II van HQ veel wind opvangen met deze vlieger. Deze stuntvlieger is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, namelijk de kleuren radical en rainbow. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Naam HQ Calypso II Rainbow Stuntvlieger
Maat Nee
merken HQ
Modeljaar 2023
import_supplier Nee