0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

HQ Eco Line Stuntkite Rookie Rainbow

 • Afmeting (b) x (h) 120x 60 cm.
 • Leeftijd 8+
 • Windbereik: 2 - 5 Bft.
 • Materiaal: duurzaam polyester (Ripstop-Polyester)
 • Deze Eco Line Rookie stuntvlieger van HQ wordt geIeverd met lijnen en op spoel en de originele HQ draagtas.
€ 19,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:

HQ Eco Line Stuntkite Rookie

De HQ Eco Line Rookie stuntvlieger wordt geleverd inclussief Hq draagtas en handleiding, zodat u na levering meteen aan de slag kunt met de Rookie stuntvlieger. De vlieger is gemaakt van duurzaam polyester en heeft dus een prima prijs-kwaliteitverhouding. Leuke vlieger voor beginnende stuntvliegeraars die snel hun techniek willen verbeteren!

De vlieger wordt compleet geleverd in een mooie draagtas met instructies en vliegerlijnen. De HQ Eco Line Stuntkite Rookie is een leuke en betaalbare manier om kennis te maken met stuntvliegers.

Specificaties HQ Eco Line Rookie Stuntvlieger

Naam HQ Eco Line Stuntkite Rookie Rainbow
Maat Nee
merken HQ
Modeljaar Nee
import_supplier Nee