0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

HQ Eddy Kid's Creation R2F

HQ Eddy Kid's Creation

 • Afmeting: 49 x 49 cm
 • Materiaal: Ripstop-Polyester
 • Leeftijd: 5+
 • In het Eddy kid's creation pakketje zit een sleevliegertje, dus een setje zonder stokjes, de vliegerlijn en een setje wascokrijtjes
 • Het standaard pakket bestaat uit een vliegerlijn, stokjes en een doosje wascokrijgtjes. 
 •  In de Stick & Paint set zit een Tyvek Eddy vlieger, met glasvezel stokjes, de vliegerlijn. Maar ook verschillende stikkers en gekleurde lapjes stop. Bovendien is dit setje voorzien van viltstiften.
 •  De Set Paint & Decorate is voorzien van de Eddy vlieger met glasvezel stokjes, een vliegerlijn, stickers, lapjes stof, viltstiften en een verzameling van 600 stukjes zelfklevend foam en ander glanzend materiaal.
€ 9,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:

HQ Eddy Kid's Creation

Uren vlieger plezier beleven voor weinig geld. Dat kan met de HQ Eddy Kid's Creation vlieger. Dit is een pakket om een vlieger te maken. Dit wordt een vlieger van Tyvek, dit is een kruising tussen stof en papier. Een erg lichte vlieger, maar toch sterk. Kinderen kunnen gemakkelijk een vlieger maken, zonder dat ze daarbij veel hulp nodig hebben. Leuk voor op kinderfeestjes of tijdens een middagje knutselen met vriendjes en vriendinnetjes.

Naam HQ Eddy Kid's Creation R2F
Maat Nee
merken HQ
Modeljaar 2023
import_supplier Nee