0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

HQ Mini Eddy Biplane kindervlieger

 • Afmeting: 30 x 30cm + 400 cm kite tail
 • Materiaal: Ripstop-Polyester
 • Windbereik: 3-6 (15-49 km/h, 8-31 mph)
 • Leeftijd: Vanaf 5 jaar
€ 5,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:

HQ Mini Eddy Biplane

Deze vlieger is zeer geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze wordt vliegklaar geleverd doordat de vliegerlijn standaard mee geleverd wordt. De lijn is 40 meter. Materiaal van de vlieger is polyester en 4mm glasvezel. Bovendien is dit niet alleen een zeer praktische en handige vlieger. Deze vlieger heeft ook nog eens een hele leuke print wat het vliegeren voor kids nog veel leuker maakt. De vlieger is namelijk voorzien van een grappig monstertje. Ieder kind wil met deze vlieger gezien worden op het strand!

Naam HQ Mini Eddy Biplane kindervlieger
Maat Nee
merken HQ
Modeljaar 2023
import_supplier Nee