0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

HQ Pocket Sled Bronco

 • Afmeting: 43 x 33 cm + 120 cm kite tail
 • Materiaal: Ripstop-Polyester
 • incl. Line: Polyester 8 kp / 18 lb., 20 m / 65 ft. on handle
 • Wind (Bft.): 2-5 (6-38 km/h, 4-24 mph)
 • Leeftijd: 5+
€ 7,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:

HQ Pocket Sled Bronco

Een leuke vlieger die al door kinderen vanaf 4 jaar te besturen is. De kleinste kinderen kunnen al hun vliegertechnieken ontwikkelen met deze vrolijke vlieger. De vlieger wordt vliegklaar geleverd inclusief 20 meter vlieglijnen en bijbehorend handvat. Bovendien wordt de vlieger geleverd in een minirugtasje, die u eenvoudig in uw handtas of jaszak kunt stoppen door het kleine formaat. Het materiaal van de vlieger is nylon. De afmeting van de HQ Pocketsled Bronco is 43 x 33 cm en heeft een windbereik van 2-5Bft. Natuurlijk zijn niet alleen de praktische zaken van belang, het ook wil namelijk ook wat. Met deze HQ Pocketsled Bronco zult u schitteren op het strand en zult u iedereen versteld doen staan met uw vliegerkunsten!

Naam HQ Pocket Sled Bronco
Maat Nee
merken HQ
Modeljaar 2023
import_supplier Nee