0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

HQ Prodigy

HQ Prodigy

Kitestuff selecteerde de HQ Prodigy voor de ervaren- en professionele kiters. De Prodigy is met name geschikt om te buggyen. Deze kite heeft een zeer goede stabiele en sterke constructie. De materialen die zijn gebruikt, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Je ontvangt de Prodigy inclusief tas, maar zonder lijnen en handles.

Echt een hardtrekkende intermediate kite, welke in de handen van een getalenteerd piloot ook kan meedraaien in de top. Deze HQ kite draait erg snel, heeft veel extra vermogen via de remlijnen en trap je hem niet echt op de staart ook fijn stabiel. De HQ-Prodigy is verkrijgbaar in 7 verschillende formaten, elk met een eigen kleur.

Eigenschappen van de HQ Prodigy

Model                         Spanwijdte           Kleur
HQ Prodigy 3.4             420cm                    Oranje
HQ Prodigy 4.2             470cm                    Rood
HQ Prodigy 5.5             550cm                    Blauw
HQ Prodigy 6.7             612cm                    Geel
HQ Prodigy 8.2             670cm                    Rood
HQ Prodigy 10.5           770cm                    Blauw
HQ Prodigy 12.0           840cm                    Oranje

€ 435,00

Beschikbaarheid:Niet in voorraad

HQ Prodigy

De HQ Prodigy wordt aangeboden in verschillende maten, hierdoor vindt u altijd een kite die bij u past!

Naam HQ Prodigy
Maat N/B
merken HQ
Modeljaar N/B
import_supplier N/B