0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Hyperlite Baseline Wakeboard 2019

Monocoque constructie

Het bovendek en het onderdek is in één glaslaag geïntegreerd. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd omdat bij zijdelings stoten delaminatie wordt  voorkomen.

Gelaagde glasvezels

Afhankelijk van het type board, worden er 3 verschillende sterktes glasvezel toegepast in het board. De traditioneel gebruikte geweven glasvezel zal op den duur helemaal verdwijnen.  Met de gebruikte gelaagde glasvezels zal elk Hyperlite-deck jaar in jaar uit dezelfde pop-up houden.

Biolite 3 kern

Ons geheime recept dat we steeds hebben geperfectioneerd. De kern die wij gebruiken is de gouden standaard in de wakeboardbranche en wordt bij al onze modellen toegepast. Bio 3 is onze lichtste en meest duurzame formule tot nu toe.

Continuous rocker

Gevarieerd randprofiel

M6 inserts

Extra breed

4 Fiberglas vinnen

Doorlopende tunnel

Dunne Tip & Tail

€ 359,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 359,99
Aantal:

te Baseline wakeboard 2019

Speciaal om je vaardigheden op de hekgolf te vergroten – Leg een solide basis! 

Shaun Murray en Greg Nelson zijn het erover eens dat een solide basis de progressie van een rider enorm verhoogt. Hyperlite introduceert de Baseline, juist gevormd om een solide basis te creëren. Dit wakeboard heeft een breder middensegment en een doorlopende rocker waardoor je soepel kunt insnijden. Het extra volume geeft je een onverwacht pittige afsprong van de hekgolf. Het ontwerp met variabele rand is vergevingsgezind tussen de inserts, maar verscherpt dan naar de tip en tail, waardoor je het board strak kunt blijven snijden en snelheid kunt opbouwen tot in de hekgolf. De baseline is eenvoudig en zowel Murray als Nelson zijn het erover eens dat 'Less is More' de filosofie vorm geeft. Door de vlakke bodem en de tunnels wordt het water makkelijk afgevoerd van tip tot tail en zorgt dit wakeboard voor een soepele rit en zachte landingen. Boot board.

Naam Hyperlite Baseline Wakeboard 2019
Maat Nee
merken Hyperlite
Modeljaar 2019
import_supplier N/B