0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Hyperlite Dipstick Wakeboard 2019

LET OP! VERKRIJGBAAR IN MATEN: 139, 143 & 147

CONTINUOUS ROCKER

De rockerlijn waarmee het allemaal begon. Snelheid, vloeiende voorspelbare pop definiëren deze rocker echt. Ontworpen om met een minimum aan weerstand een hoge snelheid in het zog te houden, genereert een continuous rocker een langere baan met telkens een vergelijkbare pop.

SINTERED ENDURO BASE

Ons Sintered Enduro base materiaal is het sterkste, meest duurzame vlak dat wij aanbieden. De gesinterde Enduro-formule ondergaat een proces dat zorgt voor een sterke binding tussen delen, waardoor het eindproduct bijna onverwoestbaar wordt. Deze basisoptie is de perfecte keuze voor de seizoenkaarthouder van het cablepark.

TIP & TAIL ABS PROTECTIE

NIEUW IN 2019

FLAT BASE PROFILE

ALL WOOD E-CORE

NIEUWE SMALLERE HOUDING BREEDTE

M6 INSERTS

€ 339,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 339,99
Aantal:

FULL E-CORE CABLEPARK BOARD

Flexibel board, de perfecte keuze voor jouw kabelbaan-avonturen!

Geïnspireerd door Hyperlite's meester Trever Maur, werd de dipstick gemaakt voor beginners van de kabel en degenen die in een seizoen meerdere boards gebruiken. De volledig houten E-Core buigt op rails en knalt gemakkelijk uit het water. Met een ABS Tip & Tail Protector kan de Dipstick de hits op de kabel of tijdens het hijsen van een stedelijke omgeving opnemen. Onze gesinterde Enduro-basis is van dezelfde kwaliteit, de volledige cablepark-collectie van Hyperlite staat erom bekend. Trever ontwierp de tip- en tail vorm om de kracht van een ollie te vergroten en vast te houden.

Naam Hyperlite Dipstick Wakeboard 2019
Maat Nee
merken Hyperlite
Modeljaar 2019
import_supplier Nee