0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Hyperlite Eden Wakeboard 2019

Monocoque constructie

Het bovendek en het onderdek is in één glaslaag geïntegreerd. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd omdat bij zijdelings stoten delaminatie wordt voorkomen.

Gelaagde glasvezels

Afhankelijk van het type board, worden er 3 verschillende sterktes glasvezel toegepast in het board. De traditioneel gebruikte geweven glasvezel zal op den duur helemaal verdwijnen.  Met de gebruikte gelaagde glasvezels zal elk Hyperlite-deck jaar in jaar uit dezelfde pop-up houden.

Satin Flex

Maatwerk voor dames! Een flexibele opbouw van de glasvezel zorgt voor een soepele doorbuiging van het board. Precies wat een dame nodig heeft.

Abrupt Continious Rocker

Deze rockerlijn geeft die extra kick aan de snelheid waar jij naar op zoek bent. De doorlopende doorbuiging  gaat over in een enigszins overdreven tip- en tail-rocker die extra pop creëert zonder in te boeten aan snelheid.

Ingegoten teenzijde voetbed verhoging

M6 inserts

Ingegoten vinnen

Assymetrisch design

Dunne Tip & Tail

€ 299,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 299,99
Aantal:

Hyperlite Eden 2.0  wakeboard 2019

De Eden 2.0 van Hyperlite is het zusje van de State maar dan met de vrouwelijke specifieke flex. Dit wakeboard  heeft een zeer bijzonder asymmetrisch ontwerp; de teenzijde kant is iets korter en ook dunner waardoor je makkelijker druk kunt geven met “toe-side” aansnijden. De perfecte keuze om je vaardigheden snel te verbeteren. Subtiel detail is ook de teenzijde lift om meer hefboomwerking te creëren wanneer druk wordt uitgeoefend. De langere, meer traditionele hielzijde complimenteert dit asymmetrische ontwerp doordat de rider stabiel en zonder verlies snelheid  kan maken ondanks het  verminderd oppervlak aan de teenzijde. De Eden 2.0 is door vele riders getest en heeft bewezen de beste keuze te zijn voor de dames die de technische  basis van wakeboarden snel willen beheersen. Boat board

Naam Hyperlite Eden Wakeboard 2019
Maat Nee
merken Hyperlite
Modeljaar 2019
import_supplier N/B