0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Hyperlite Hashtag Wakeboard 2019

TRI-AX GLASS

Deze glasvezel heeft een opbouw in drie richtingen lopen voor maximale duurzaamheid terwijl het board ook maximaal kan buigen.

SINTERED ENDURO BASE

Onze Enduro-bodem is het sterkste meest duurzame loopvlak dat wij aanbieden. De gesinterde Enduro-formule ondergaat een chemisch proces dat zorgt voor een sterke binding tussen deeltjes waardoor het eindproduct bijna onverwoestbaar wordt. De perfecte keuze voor de obstacle rider van het Cablepark.

AIRSTICK CORE

Onze exclusieve AirStick Core bestaat uit volledig natuurlijke Paulownia-houtkernen die natuurvriendelijk zijn gekweekt. Deze kernen worden met minimale tolerantie verwerkt, waarbij onnodig materiaal van top tot teen wordt verwijderd om de lichtst mogelijke houtkern te creëren.

ABRUPT CONTINUOUS ROCKER

Deze rockerlijn geeft die extra kick aan de snelheid waar jij naar op zoek bent. De doorlopende doorbuiging  gaat over in een enigszins overdreven tip- en tail-rocker die extra pop creëert zonder in te boeten aan snelheid.

M6 inserts

Doorlopende tunnel

Dunne Tip & Tail

Volledige ABS kantbescherming

Normale prijs: € 599,99

Special Price € 449,99

Beschikbaarheid:Niet in voorraad

Hyperlite #HASHTAG wakeboard 2019

Nick Davies en Aaron Stumpf scoren enorm met de nieuwe Hyperlite #Hashtag. Het board presteert enorm in het Cablepark. Met de breed doorlopende zijkanten en de vlakke tip en tail, heeft dit wakeboard maximaal volume voor  een maximaal trampoline effect wat weer resulteert in huizenhoge air tricks. De doorlopende tunnels zorgen ervoor dat je super kunt snijden en goed grip hebt op het obstacle. Een verbeterde kern (Airstick Core) in combinatie met super reagerende Flex Zones in de tip & tail maken dat dit wakeboard de perfect flex biedt, gecombineerd met een super snelle rotatie. De abrupte tip & tail buiging geeft extra pop  zonder in te boeten aan snelheid. Dus wil je hoog spinnen tot je er duizelig van wordt? Dan is dit jouw board. Cablepark wakeboard.

Naam Hyperlite Hashtag Wakeboard 2019
Maat Nee
merken Hyperlite
Modeljaar 2019
import_supplier Nee