0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Hyperlite Jam Wakeboard 2019

Gelaagde Enduro Base

Onze Enduro-bodem is het sterkste meest duurzame loopvlak dat wij aanbieden. De gesinterde Enduro-formule ondergaat een chemisch proces dat zorgt voor een sterke binding tussen deeltjes waardoor het eindproduct bijna onverwoestbaar wordt. De perfecte keuze voor de obstacle rider van het Cablepark.

Urethaan Randbescherming

Het top en bodemdeck zijn aan elkaar gelamineerd en rondom voorzien van een ijzersterke urethaan randbescherming maximale duurzaamheid.

Tri-ax Glas

Deze glasvezel heeft een opbouw in drie richtingen lopen voor maximale duurzaamheid terwijl het board ook maximaal kan buigen.

Crossover Constructie

Een combinatie van een kunststof en houten kern voor maximae sterkte en optimale flex

Continuous Rocker

M6 Inserts

Geheel dunner profiel voor 2019

Tip & tail tunnels voor extra grip

Vlak bodemprofiel

 

€ 569,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 569,99
Aantal:

Hyperlite Jam Wakeboard 2019

De Jam heeft een ware make-over ondergaan voor 2019. Van tip tot tail  heeft het board een dunner profiel gekregen hetgeen bijdraagt tot een verbeterde flex. De Crossover Flex kern combineert hout en schuim voor de perfecte flex. Het top en bodemdeck zijn aan elkaar gelamineerd en rondom voorzien van een ijzersterke urethaan randbescherming voor maximale duurzaamheid. Natuurlijk een doorlopende buiging van tip tot tail voor optimale grip. De tip en tail zijn uitgevoerd met een extra grote tunnel voor maximale grip op rails en randen van obstacles. Check de video! Cablepark board.

Naam Hyperlite Jam Wakeboard 2019
Maat Nee
merken Hyperlite
Modeljaar 2019
import_supplier Nee