0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Hyperlite Murray Wakeboard 2019

Subtiele 3-Stage Rocker

Rocker met een zeer miniem vlak midden segment, bijna ’n doorlopende doorbuiging van tip tot tail.

Monocoque constructie

Het bovendek en het onderdek is in één glaslaag geïntegreerd. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd omdat bij zijdelings stoten delaminatie wordt  voorkomen.

Gelaagde glasvezels

Afhankelijk van het type board, worden er 3 verschillende sterktes glasvezel toegepast in het board. De traditioneel gebruikte geweven glasvezel zal op den duur helemaal verdwijnen.  Met de gebruikte gelaagde glasvezels zal elk Hyperlite-deck jaar in jaar uit dezelfde pop-up houden.

Biolite 3 kern

Ons geheime recept dat we steeds hebben geperfectioneerd. De kern die wij gebruiken is de gouden standaard in de wakeboardbranche en wordt bij al onze modellen toegepast. Bio 3 is onze lichtste en meest duurzame formule tot nu toe.

Gecombineerd zijkant scherp-rond-scherp

M6 Inserts

Middenrail voor stabiele Landing

€ 399,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 399,99
Aantal:

MURRAY wakeboard 2019

Na 21. jaar gepassioneerd wakeboarden is dit het board waar Shaun z’n stempel op heeft gedrukt.  Noem ‘m maar gewoon DE MURRAY. Ontelbare uren stond Shaun op het water om te testen en shapen. Zijn adviezen zijn van onschatbare waarde geweest bij het tot stand komen van dit wakeboard. Een subtiele 3-Stage Rocker maar met een zeer miniem vlak middensegment, bijna ’n doorlopende doorbuiging van tip tot tail. Met een combinatie van scherpe en afgeronde rails,  is het een board dat ook voor de mindere goden te varen is. De rails ter hoogte van het middensegment is afgerond zodat het board vergeeflijk blijft en soepel kan draaien. Maar geef druk op de kant en het board snijdt optimaal. Een volume board maar makkelijk te handelen door de super lichte BIO3 kern. Boot board.

Naam Hyperlite Murray Wakeboard 2019
Maat Nee
merken Hyperlite
Modeljaar 2019
import_supplier N/B