0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Hyperlite Ripsaw Wakeboard 2019

E-CORE

100% houten kern voor souplesse en maximaal contact op obstacles

Gelaagde Enduro Base

Onze Enduro-bodem is het sterkste meest duurzame loopvlak dat wij aanbieden. De gesinterde Enduro-formule ondergaat een chemisch proces dat zorgt voor een sterke binding tussen deeltjes waardoor het eindproduct bijna onverwoestbaar wordt. De perfecte keuze voor de obstacle rider van het Cablepark.

Continious Rocker

M6 Inserts

Verterkte Flex

Railss voor grip en tractie

Varierende dikte

Speciaal flexprofiel

€ 449,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 449,99
Aantal:

te RIPSAW wakeboard 2019

Het compleet nieuwe Ripsaw wakeboard van Hyperlite is een echte obstacle kraker. Met volledig houten kern voel je de heerlijke flex die je nodig hebt in het Cablepark. Een betaalbaar board dat voor elk level rider geschikt is. Door het midden van het bodemprofiel is een soort van  ruggengraat te herkennen voor extra grip bij het aansnijden. Met de ABS randbescherming en de Enduro Base kan het board wel  een stootje hebben. Dus ga helemaal los in het Cablepark met de Ripsaw. Cablepark board.

 

Naam Hyperlite Ripsaw Wakeboard 2019
Maat Nee
merken Hyperlite
Modeljaar 2019
import_supplier Nee