0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Hyperlite State 2.0 Black Wakeboard 2019

Monocoque constructie

Het bovendek en het onderdek is in één glaslaag geïntegreerd. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd omdat bij zijdelings stoten delaminatie wordt  voorkomen.

Gelaagde glasvezels

Afhankelijk van het type board, worden er 3 verschillende sterktes glasvezel toegepast in het board. De traditioneel gebruikte geweven glasvezel zal op den duur helemaal verdwijnen.  Met de gebruikte gelaagde glasvezels zal elk Hyperlite-deck jaar in jaar uit dezelfde pop-up houden.

Subtiele 3-Stage Rocker

Rocker met een zeer miniem vlak midden segment, bijna ’n doorlopende doorbuiging van tip tot tail.

€ 299,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 299,99
Aantal:

Hyperlite STATE 2.0 Wakeboard 2019

De State heeft net als zijn kleine broertje en de Eden een zeer bijzonder asymmetrisch ontwerp; de teenzijde kant is iets korter en ook dunner waardoor je makkelijker druk kunt geven met “toe-side” aansnijden. In combinatie met de  vrouwelijke specifieke flex maak je met dit wakeboard de perfecte keuze om je vaardigheden snel te verbeteren. Subtiel detail is ook de teenzijde lift om meer hefboomwerking te creëren wanneer druk wordt uitgeoefend. De langere, meer traditionele hielzijde complimenteert dit asymmetrische ontwerp doordat de rider stabiel en zonder verlies snelheid  kan maken ondanks het  verminderd oppervlak aan de teenzijde. De State is door vele riders getest en heeft bewezen de beste keuze te zijn voor riders die de technische  basis van wakeboarden snel willen beheersen. Boat board

Naam Hyperlite State 2.0 Black Wakeboard 2019
Maat Nee
merken Hyperlite
Modeljaar 2019
import_supplier N/B