0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Hyperlite Vagabond Wakeboard 2019

Gelaagde glasvezels

Afhankelijk van het type board, worden er 3 verschillende sterktes glasvezel toegepast in het board. De traditioneel gebruikte geweven glasvezel zal op den duur helemaal verdwijnen.  Met de gebruikte gelaagde glasvezels zal elk Hyperlite-deck jaar in jaar uit dezelfde pop-up houden.

Monocoque constructie

Het bovendek en het onderdek is in één glaslaag geïntegreerd. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd omdat bij zijdelings stoten delaminatie wordt  voorkomen.

Carbonetx

Lichtgewicht diagonale carbonfibers

Biolite 3 kern

Ons geheime recept dat we steeds hebben geperfectioneerd. De kern die wij gebruiken is de gouden standaard in de wakeboardbranche en wordt bij al onze modellen toegepast. Bio 3 is onze lichtste en meest duurzame formule tot nu toe.

Continious Rocker

M6 Inserts

Doorlopende tunnel

Gecombineerde zijkant scherp-rond-scherp

€ 469,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 469,99
Aantal:

Hyperlite Vagabond Wakeboard 2019

Met de Vagabond is het  hard snijden en ver springen maar ook heerlijk freeriden. Pro-rider Trever Maur heeft wereldwijd ervaring opgedaan met het wakeboarden. Hij houdt van een board dat makkelijk draait en tevens diep in het water snijdt. Dat gaat perfect met de doorlopende buiging van dit wakeboard van Hyperlite.  De griptunnels lopen geheel van tip tot tail waardoor het water makkelijk van de bodem wordt afgevoerd en het board zonder moeite veel snelheid opbouwt. De rails is ter hoogte van het middensegment afgerond zodat het board vergeeflijk blijft en soepel kan draaien. Tip en tail zijn weer extra aangescherpt om volledig grip te kunnen houden tot de afsprong van de hekgolf. Perfect voor beginner tot vergevorderde. Boot board.

Naam Hyperlite Vagabond Wakeboard 2019
Maat Nee
merken Hyperlite
Modeljaar 2019
import_supplier N/B