0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Hyperlite Venice Wakeboard 2019

Monocoque constructie Het bovendek en het onderdek is in één glaslaag geïntegreerd. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd omdat bij zijdelings stoten delaminatie wordt voorkomen. Gelaagde glasvezels Afhankelijk van het type board, worden er 3 verschillende sterktes glasvezel toegepast in het board. De traditioneel gebruikte geweven glasvezel zal op den duur helemaal verdwijnen. Met de gebruikte gelaagde glasvezels zal elk Hyperlite-deck jaar in jaar uit dezelfde pop-up houden. Satin Flex Maatwerk voor dames! Een flexibele opbouw van de glasvezel zorgt voor een soepele doorbuiging van het board. Precies wat een dame nodig heeft. Biolite 3 kern Ons geheime recept dat we steeds hebben geperfectioneerd. De kern die wij gebruiken is de gouden standaard in de wakeboardbranche en wordt bij al onze modellen toegepast. Bio 3 is onze lichtste en meest duurzame formule tot nu toe. Continuous Rocker Gevarieerd randprofiel M6 inserts Extra breed 4 Fiberglas fins Doorlopende tunnel Dunne Tip & Tail
€ 359,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 359,99
Aantal:

Hyperlite Venice Wakeboard 2019

Speciaal om je vaardigheden op de hekgolf te vergroten – Leg een solide basis. Shaun Murray en Greg Nelson zijn het erover eens dat een solide basis de progressie van een rider enorm verhoogt. Hyperlite introduceert de Venice het zusje van de Baseline maar dan met extra flex. Dit board is  juist gevormd om een solide basis te creëren. Dit wakeboard heeft een breder middensegment en een doorlopende rocker waardoor je soepel kunt insnijden. Het extra volume geeft je een onverwacht pittige afsprong van de hekgolf. Het ontwerp met variabele rand is vergevingsgezind tussen de inserts, maar verscherpt dan naar de tip en tail, waardoor je het board strak kunt blijven snijden en snelheid kunt opbouwen tot in de hekgolf. De baseline is eenvoudig en zowel Murray als Nelson zijn het erover eens dat 'Less is More' de filosofie vorm geeft. Door de vlakke bodem en de tunnels wordt het water makkelijk afgevoerd van tip tot tail en zorgt dit wakeboard voor een soepele rit en zachtere landingen. Boot board. 

Naam Hyperlite Venice Wakeboard 2019
Maat Nee
merken Hyperlite
Modeljaar 2019
import_supplier N/B