0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Hyperlite Wishbone wakeboard 2019

Power Press

Maximale druksterkte op tip en tail

Gelaagde Enduro Base

Onze Enduro-bodem is het sterkste meest duurzame loopvlak dat wij aanbieden. De gesinterde Enduro-formule ondergaat een chemisch proces dat zorgt voor een sterke binding tussen deeltjes waardoor het eindproduct bijna onverwoestbaar wordt. De perfecte keuze voor de obstacle rider van het Cablepark.

Airstick Core

Onze exclusieve AirStick Core bestaat uit volledig natuurlijke Paulownia-houtkernen die natuurvriendelijk zijn gekweekt. Deze kernen worden met minimale tolerantie verwerkt, waarbij onnodig materiaal van top tot teen wordt verwijderd om de lichtst mogelijke houtkern te creëren.

Monocoque constructie

Het bovendek en het onderdek is in één glaslaag geïntegreerd. Hierdoor is een langere levensduur gegarandeerd omdat bij zijdelings stoten delaminatie wordt  voorkomen.

Gelaagde glasvezels

Afhankelijk van het type board, worden er 3 verschillende sterktes glasvezel toegepast in het board. De traditioneel gebruikte geweven glasvezel zal op den duur helemaal verdwijnen.  Met de gebruikte gelaagde glasvezels zal elk Hyperlite-deck jaar in jaar uit dezelfde pop-up houden. 

Volledige ABS kantbescherming                                               

Continious Rocker

M6 Inserts

Tunnel bij tip & tail

Dunne tip & tail

€ 599,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 599,99
Aantal:

Hyperlite Wishbone Wakeboard 2019

De toekomst van het wakeboarden: De Wishbone met geprofileerde Paulownia houtkern. De Wishbone is het wakeboard waarmee Hyperlite laat zien dat ze aan top van de branche staat. Ambachtelijk werk uitgevoerd met de grootste industriële precisie. Overbodig materiaal is weg gefreesd en ingevuld met het staal uit de jungle: Bamboe. De combinatie van Paulownia hout en bamboe geeft een bijna onbeschrijflijk gevoel van flex, contact, demping en pop. Met dit board kun je je vastplakken aan een obstacle en er net zo makkelijk jezelf af katapulteren. Door bijna gewichtsloosheid lijken je sprongen eindeloos te duren en is de landing zacht als in een trampoline. Dit board is voorzien van alle opties die het Cablepark vraagt: gelaagde glasfibers, hit base en ABS kantbescherming. Het ultiem wensbare board! Cablepark board.

Naam Hyperlite Wishbone wakeboard 2019
Maat Nee
merken Hyperlite
Modeljaar 2019
import_supplier Nee