0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

JP X-Winger wingsurf board IPR 2022

Belangrijkste kenmerken van de JP X-Winger IPR

 • Ondiepe caoncaves in de bodem
 • Compacte vorm vam het board met veel volume en breedte
 • Volledig afgeschuinde rails zorgen voor vergevingsgezindheid en een maximaal oppervlak
 • Meerdere voetriemposities mogelijk
 • Lange US trackboxen voor optimale positionering foil
€ 1.049,00

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 1.049,00
Aantal:

JP X-Winger wingsurf board IPR 2022

De JP X-Winger boards zijn gespecialiseerde wing foiling boards! De boards beschikken over een zeer compact vorm met veel volume en breedte. De bodem van dit wingboard is voorzien van ondiepe concaves hetgeen gecombineerd is met volledig afgeschuinde rails. Deze eigenschappen zorgen voor een maximaal oppervlak voor directe start naar foilen en vergevingsgezindheid tijdens manoeuvres.

Het compacte formaat van het board en de toegpaste step-tail bieden het perfecte board voor een onmiddellijke reactie op het pompen. De foil onder water laden en de lift van de vleugel gebruiken om op te stijgen. De concave vorm van het dek is uitgerust met een comfortabele foodpad en een extra verhoogde straatblok die de voet in de perfecte positie ondersteunt en geleidt tijdens het strapless wingsurfen.

De voetbandposities van dit wingboard dekken alle mogelijke posiuties van V-vorm, centrale en niet-centrale voetbandposities.

Deze JP X-winger is gemaakt in IPR-technologie om de beste kosten-batenverhouding te krijgen. De kracht op de US trackboxen is ongeëvenaard - volledige dek tot bodem PU-blokken met meerdere versterkingen die de kenmerkende lange US boxen van JP Australia, maken het board bestand tegen de hefboomwerking van alle krachten die de foil hierop uitvoert.

MaatLengte (cm)Breedte (cm)Dikte (cm)Inhoud (l)Gewicht (kg)Fin BoxInbegrepen finGrondplaatbevestigingDiscipline
21.5" 133 54,5 Nog niet bekend 45 5,6 2 US Boxen Wingfoilen
24" 133 60,9 Nog niet bekend 60 6,0 2 US Boxen
Wingfoilen
26" 133 66 Nog niet bekend 75 6,2 2 US Boxen
Wingfoilen
27" 152 69 Nog niet bekend 95 7,0 2 US Boxen Wingfoilen
28" 168 71 Nog niet bekend 105 7,5 2 US Boxen Wingfoilen
28,5" 170 72,3 Nog niet bekend 115 8,0 2 US Boxen Wingfoilen
29,5" 183 75 Nog niet bekend 125 8,4 2 US Boxen Wingfoilen
Naam JP X-Winger wingsurf board IPR 2022
Maat Nee
merken JP Australia
Modeljaar 2022
import_supplier Nee