0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Bereken de windsnelheid


Info

Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl betreft uw bestelling, retourneren of betalen:

Telefonisch: 085-0493370
Per email: verkoop@kitestuff.nl 
Per brief: Afdeling Klantenservice, Meerheide 27, 5521 DZ, EerselWilt u graag persoonlijk advies betreft de producten? Neemt u dan contact op middels

WhatsApp: 06-10429676
Per email: info@kitestuff.nl
Facebook: @kitestuff

 

Bezorging

Kleine pakketten worden doorgaans binnen enkele werkdagen verzonden met GLS. Grotere pakketten, zoals surfboards, worden met eigen chauffeur bij u bezorgd. Door onze chauffeur wordt dan telefonisch een afspraak met u ingepland voor de bezorging. LET OP: deze bezorging vindt plaats door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. 

 

Retourformulier

Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen die u retour wilt sturen moeten voorzien zijn van een retourformulier. Dit retourfomulier moet u in de verpakking toevoegen. Deze kan u hieronder downloaden.

Kitestuff
Afdeling Klantenservice
Meerheide 27
5521 DZ, Eersel

Download Retourformulier

 

Een brief naar Kitestuff kan gericht worden aan:

Afdeling Klantenservice
Meerheide 27, 5521 DZ, Eersel
 
Betaalinformatie
Kitestuff biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 187 6851 34 (tnv Kitestuff), IBAN NL50 RABO 0187 6851 34 en BIC RABONL2U.