0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Liquid Force Peak Wakeboard 2019

- Sliderbase

- Flex technology 

- 3 stagerocker 

 

Normale prijs: € 599,99

Special Price € 469,99

Beschikbaarheid:Niet in voorraad

Als je op zoek bent naar een board dat klaar is om op het water te stuiteren, dan is de Peak misschien het board voor jou.

"Ik denk persoonlijk dat het de beste pop van elk bord is." - Nico Von Lerchenfield

De 2019 Peak is gebouwd met een volle houten kern voor duurzaamheid en een veerbelaste flex met terugvering. De unieke enkelvoudige concave rompvorm, de middenlichaamkanalen en de concave afgeschuinde rand maken het mogelijk om dit board onberispelijk te besturen en toch een stevige rand te behouden. Met de LF-exclusieve Liquid Rails en Grind Base kan dit board tegen elke functie aan. Naast het al indrukwekkende flexpatroon van dit board, heeft het FlexTrack-systeem meer controle en controle dan ooit tevoren.

Naam Liquid Force Peak Wakeboard 2019
merken Liquid Force
Modeljaar 2019
import_supplier Nee