0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Mystic Aviator Seat Harness Night Blue 2023

Functies

- Ergonomisch gevormd

- Comfortabele foam panelen

- Dubbele power leash ringen

- Neopreen gesp covers

- Ace bar

- Spreader down systeem

- Comfortabele beenriemen

- Geïntegreerde handgreep

€ 169,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 169,99
Aantal:

Mystic Aviator Seat Harness 2023

De Aviator is geweldig allround harnas. Het harnas is gemaakt van duurzame schuimpanelen en stevige materialen, hierdoor kan de Aviator een flinke klap wel aan. Met een goede steun rond de rug, een gemakkelijke sluiting en een Ace Bar met laag koppel is de Aviator een populair harnas.

Naam Mystic Aviator Seat Harness Night Blue 2023
Maat Nee
merken Mystic
Modeljaar 2023
import_supplier Nee