0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Mystic Brand Shorty 3/2mm Bzip Flatlock Global Blue 2023

Specificaties

- 3/2 mm M-Flex (75%) neopreen

- Rits op de rug

- Wind mesh borstpaneel

- Flatlock stitch

€ 119,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 119,99
Aantal:

Mystic Brand 3/2mm Bzip Flatlock Shorty

Zomerse basic shorty van Mystic met rits op de rug

De Mystic Brand shorty is een super lekker wetsuit voor de warme zomerse kitesurf sessies. Op je middel is de shorty 3mm dik, bij je armen 2mm. Het neopreen is gemaakt van 75% M-Flex neopreen. Het mesh neopreen borst paneel zorgt er voor dat er daar geen koude wind je wetsuit in kan waaien. Door de korte armen en korte benen van de Brand shorty ga je het zeker niet te warm krijgen en zorg je tegelijkertijd voor mooie bruine armen en benen, ideaal! Doordat de Mystic Brand shorty een rits op de rug heeft kan iedereen deze shorty super gemakkelijk aan en uittrekken.
Alle panelen zijn GBS gestik waardoor de naden niet irriteren met je huid.

Naam Mystic Brand Shorty 3/2mm Bzip Flatlock Global Blue 2023
Maat Nee
merken Mystic
Modeljaar 2023
import_supplier Nee