0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Mystic Driver Seat Harness Black 2023

Functies

- Ergonomisch gevormd

- Zachte neopreen randen

- Voorgevormde zijpanelen

- Ace bar

- Spreaderbar beschermer

- Battle belt taille sluiting

- Heavy-duty zitgedeelte

- Comfortabele beenbanden

- Enkele power leash ring

€ 209,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 209,99
Aantal:
Dit Driver Seat Harness geeft je het gevoel van controle. Dit harnas is gemaakt voor elk niveau, het harnas zit precies op de juiste hoogte en kan gemakkelijk worden afgesteld doormiddel van beenriemen. Het harnas is ergonomisch gevormd en biedt ondersteuning aan de rug met zachte neopreen randen en voorgebogen zijpanelen. Bij harde wind is het erg gemakkelijk om kracht vast te houden en dat zorgt voor nieuwe avonturen!
Naam Mystic Driver Seat Harness Black 2023
Maat Nee
merken Mystic
Modeljaar 2023
import_supplier Nee