0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Mystic Dutchess Waist Harnass Women - Pink

Mystic Dutchess Waist Harnass Women - Pink 

Maat - S, M, L

Kleur - Pink 

Merk- Mystic

Type - Dutchess  

 

€ 149,99

Beschikbaarheid:Niet in voorraad

Mystic Dutchess Waist Harnass Women - Pink is een van onze dames trapezes deze is ook speciaal gemaakt voor damens daardoor heeft deze andere vormen dan een heren trapeze. deze specifieke trapeze is een instap dames model dus is hij lekker goedkoop voor de mensen die net beginnen met kitesurfen wel is deze voorzien van 3 foam pannel stysteem dit houd de trapeze goed op zijn plaats en voorziet de trapezen ook van een hoog comfort 

Naam Mystic Dutchess Waist Harnass Women - Pink
Maat N/B
merken Mystic
Modeljaar Nee
import_supplier N/B