0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Mystic Hat Neoprene 2mm Dark Olive 2023

Functies

 • Flatlock stiksels
 • Bevestigingslus voor wetsuitaansluiting
 • MX2 Neopreen
€ 39,99

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 39,99
Aantal:

Mystic Hat Neoprene 2mm 2023

De Neopreen muts van 2mm dik met flatlock stiksels is meer dan voldoende om je hoofd warm te houden tijdens koude sessies. Met een bevestigingslus voor je wetsuit, zodat je weet dat je hem niet verliest op het water.

Naam Mystic Hat Neoprene 2mm Dark Olive 2023
Maat Nee
merken Mystic
Modeljaar 2023
import_supplier Nee